Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbiedukke med 4 festantrekk - dukke 29 cm

-29%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

29%
Kampanjepris 195,- Vår lavpris: 274,- Du sparer: 79,-
På lager
SKU
08195-05
   

Denne Barbiedukken er klar for det meste og hun kommer med 4 forskjellige antrekk. Skap nye historier og handlinger med hvert antrekk og du får det kjempemorsomt med denne Barbiedukken. Barbie har med seg 4 kjoler med sko og veske til hvert antrekk, her er det bare å mikse og matche - hvor mange ulike stiler klarer du lage?

Inneholder:

  • Barbiedukke 
  • 4 kjoler 
  • 4 sko 
  • 4 vesker 
  • Solbriller

 Detaljer:

  • Mål dukke: 29 cm høy 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGDJ40
EAN887961744545
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.