Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Batman MegaGear figursett 10 cm - Nightwing

Batman leker og utkledning

Batman tar opp kampen mot skurker og onde krefter i Gotham City. Til forskjell fra andre superhelter har ikke Batman superkrefter, men benytter seg av sitt intellekt, medhjelpere, kampsport-kunnskaper, science og teknologi. Nå kan du også ta del i Batmans verden med Batman-figurer, Batman lekesett, Batman-kostymer, Batman våpen, og tilbehør til Batman. Bli med Batman skjult i natten mulm og mørke, mens han bekjemper sine fiender i Gotham City.

Vår lavpris: 227,-
Få igjen på lager
SKU
01216-131
   

Gjør deg klar til å forsvare Gotham City med Nightwing og hans transformerende rustning. Settet inneholder en actionfigur med 11 artikulasjonspunkt og transformerende MegaGear rustning. Sett karakteren i rustningen og aktiver ved å trykke på knappen bak. Et must for Batman-fans og samlere fra 4 år og oppover.

Innhold: 1

  • Nightwing actionfigur
  • 1 MegaGear Rustning

Detaljer:

  • Høyde: 10 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell20124357
EAN778988135471
MerkeBatman
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.