Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ben 10 Omni Launch Fig 2 pack - Heatblast og XLR8

Ben 10 - ultimate alien leker

Ben 10 er tilbake, og med sin Omnitrix klokke kan han forvandle seg til utallige romvesener, og bekjempe onde skurker sammen med vennenen sine. 10 år gamle Ben Tennyson finner en dag en merkelig klokke kalt Omnitrixen som kan forvandle han til 10 ulike romvesener. Han er på sommerferietur med bestefaren Max og kusinen Gwen. Ben bestemmer seg for å bruke kreftene sine til å forsvare det gode og bekjempe det onde. Men det betyr ikke at han holder seg unna rampestreker innimellom.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 227,-
På lager
SKU
10182-149-1
   

Nå kan du frigjøre din indre helt med dine egne Omni luanch battle figures. Dette settet inneholder launch battle figurer som kan kombineres med Omnitrixen (følger ikke med).

Sett figur-platen på Omnitrix, trykk på knappen og se hvordan platen forvandles til figur mens den fyker gjennom luften. Figurene lander alltid på beina. Figurene og Omnitrixen er inspirert av den animerte serien Ben 10 fra Cartoon network. Og akkurat som i serien, når Ben aktiverer Omnitrix, da er det tid for helter.

Inneholder:

  • 2 figurer Heatblast og XLR8

Detaljer:

  • Mål: 9,3 x 5,5 x 15,4 cm
  • Alder: fra 4 år 
Produktdetaljer
Modell76794
EAN043377767947
MerkeBen 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.