Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ben 10 Rustbucket 2-i-1 lekesett og kjøretøy

Ben 10 - ultimate alien leker

Ben 10 er tilbake, og med sin Omnitrix klokke kan han forvandle seg til utallige romvesener, og bekjempe onde skurker sammen med vennenen sine. 10 år gamle Ben Tennyson finner en dag en merkelig klokke kalt Omnitrixen som kan forvandle han til 10 ulike romvesener. Han er på sommerferietur med bestefaren Max og kusinen Gwen. Ben bestemmer seg for å bruke kreftene sine til å forsvare det gode og bekjempe det onde. Men det betyr ikke at han holder seg unna rampestreker innimellom.

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
10182-138
   

På en ekstra lang roadtrip kjører Ben, Gwen og Max land og strand rundt i sin bobil, med kjælenavnet Rustbucket. De ser severdigheter og tar knekken på kjeltringer, mens de har det gøy.

Som i serien på Cartoon Network, er Rustbucket et 2-i-1-kjøretøy som kan forvandles til et stort lekesett med 3 nivåer, og bli hele 60 cm høy. Fullpakket med morsomme detaljer og funksjoner, kan barna lage sine egne opplevelser sammen med Ben 10 basic figurer (følger ikke med).

  • Kan utvides til 3 etasjer, og bli 60 cm høy
  • Et eget kammer der Ben kan forvandles til en alien
  • Skyt skurkene med blasteren
  • Ta tak i skurkene med kloen

Detaljer:

  • Mål: 38 x 12 x 22 cm
  • Alder: fra 4 år

Merk: Figurer følger ikke med

Produktdetaljer
Modell77671
EAN043377776710
MerkeBen 10
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.