Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ben 10 Rustbuggy - bil med eksklusiv figur

-40%

Ben 10 - ultimate alien leker

Ben 10 er tilbake, og med sin Omnitrix klokke kan han forvandle seg til utallige romvesener, og bekjempe onde skurker sammen med vennenen sine. 10 år gamle Ben Tennyson finner en dag en merkelig klokke kalt Omnitrixen som kan forvandle han til 10 ulike romvesener. Han er på sommerferietur med bestefaren Max og kusinen Gwen. Ben bestemmer seg for å bruke kreftene sine til å forsvare det gode og bekjempe det onde. Men det betyr ikke at han holder seg unna rampestreker innimellom.

40%
Kampanjepris 196,20 327,- Du sparer: 131,-
På lager
SKU
01205-21
   

Når Ben setter seg i sin racerbil er han alltid klar for en humpete tur. Og med dette transformerende Omni-kjøretøyet, kan han kjøre gjennom et hvilket som helst off-road terreng eller fly gjennom skyene for å fange skurkene. Brett inn hjulene for å forandre kjøretøyet til fly-modus. 

Når 10 år gamle Ben oppdager en mystisk alien-klokke, kjent som Omitrix, får han de utrolige egenskapene til å forvandle seg til 1 av 10 ulike aliens. Alle er helter, og Ben bruker kreftene til å fange skurker. Med dette kjøretøyet kan du ta del i Bens eventyr. Hjelp han å fange skurkene og skap dine egne eventyr med den kjente TV-figuren.

Innhold: 

  • Rustbuggy Ben Figur
  • Transformerende kjøretøy

Detaljer:

  • Brett inn hjulene for å få kjøretøyet i fly-modus
  • Kan brukes til alle Ben 10 lekesett
  • Mål: L33 x B11 x H19 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell914-77404
EAN043377774044
MerkeBen 10
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.