Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BiGiggles - Valpen Persy - den interaktive magnetbamsen som ler

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 194,-
Få igjen på lager
SKU
05195-167
   

Si hei til de super søte BiGiggles bamsene. Disse bedårende bamsene blir fort ditt barns nye bestevenn. Med BiGiggles kan du ta med deg moroa hvor enn du går.

Legg BiGiggles basen under t-skjorten eller genseren din og fest din BiGiggles på utsiden. Bamsen holdes på plass ved hjelp av magneter. Fest bamsen hvor som helst og du har alltid en kamerat i nærheten.

Hodet til BiGiggles vakler og gir bamsen personlighet og sjarm. Kil magen til BiGiggles og den vil begynne å le. Trykk den på magen å snakk til den og den vil gjenta det du sier. Armene til BiGiggles kan justeres og poseres og du kan henge din bamse på sekken eller i en hempe.

BiGiggles lanseres i fire ulike modeller; enhjørning, panda, koala og valp. Her får du den super bedårende BiGiggles Percy the pup. Han er en valp og kommer til å bli en veldig god venn. Pass godt på Percy!

Detaljer:

  • Batteribehov: 1 x AA batteri (inkludert)
  • Mål: 22 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellBG31021
EAN603154310218
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.