Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids aktivitetsleke for baby - snurrebass med fargerike kuler

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Medlemspris 174,- 25%
Vår lavpris: 232,-
Utsolgt
SKU
08226-38

Snurrebass aktivitetsleke til baby fra Bkids vil falle i smak hos barnet. Det er morsomt å presse ned knappen på toppen for å se de to lagene med baller spinne rundt. Ballene har forskjellige farger og mønster som vil lage et kaleidoskop av farger ettersom de flyr rundt. Et høyst visuelt leketøy som belønner barnet med en kaskade av farger igjen og igjen. 

Den fargerike babyleken stimulerer barnets visuelle sanser og styrker forståelsen for årsak-virkning, samtidig som de underholdes. 

Inneholder:

  • Bkids aktivitetsleke

Detaljer:

  • Mål: ca. 18 x 18 x 22 cm
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell73600
EAN3021105736004
MerkeBkids
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.