Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bkids elefant med basketballkurv - aktivitetsleke med to baller

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 245,-
På lager
SKU
04206-85
   

Basketballkurven fra Bkids er aktivitetsleken som utfordrer barnets finmotorikk mens de morer seg med å putte ballen oppi nettet.

Selve leken har form som en morsom elefant. Hva skjer når ballen forsvinner ned i nettet? Barn lærer ved repetisjon, og med denne leken kan det få utviklet sin forståelse av årsak-virkning. Spill for poeng eller bare for moro skyld. Settet inneholder to baller, hvor den ene lyser opp.

Inneholder:

  • Basketballstativ
  • 2 baller

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell003977
EAN3021105039778
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.