Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Busy Baby Stackers - stableleke - 4 klosser med speil, knapper og ball

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Medlemspris 174,- 25%
Vår lavpris: 232,-
Få igjen på lager
SKU
04206-86
   

Den fargerike Busy Baby Stackers stableleken fra Bkids har flere funksjoner som speil, ball med små kuler inni og rangle som vekker barnets oppmerksomhet.

Bkids stableklossene pirrer barnets naturlige nysgjerrighet og byr på mye moro. Dette er en morsom og kreativ introduksjon til både farger, bokstaver, bilder og teksturer. Stableleken fra Bkids støtter utviklingen av barnets øye-hånd koordinasjon og finmotorikk, og hver av de 4 klossene har morsomme elementer å utforske. Stable klossene oppå hverandre og send den medfølgende ballen ned gjennom hullet. Så spennende!

Inneholder:

  • Bkids 4 stableklosser
  • 1 kule

Detaljer:

  • Alder: fra 9 mnd.
Produktdetaljer
Modell003066
EAN3021105030669
MerkeBkids
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.