Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Giraffes fun station - aktivitetsbord med 5 baller

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 467,-
På lager
SKU
79215
   

Bkids Giraffe's fun station er et flott aktivitetsbord for de minste barna med lyd, lys og flere aktiviteter barnet kan gjøre.

Putt ballen i et av hullene, og se hvor den ender - det kan være forskjellig sted hver gang! Når du legger ballen i hullet i midten, lager leken lyder, og lysene blinker. Aktivitetsleken har flotte farger, og står stødig på tre brede bein. 

Inneholder: 

  • Aktivitetsbord
  • 5 baller 

Detaljer:

  • Batetribehov: 3 x AA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra12 mnd.
Produktdetaljer
Modell004640
EAN021105046403
MerkeBkids
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.