Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Hippo-Poppin' Piano-venn - interaktiv flodhest - musikkleke med 2 baller

-30%

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Kampanjepris 207,20 Vår lavpris: 296,-
30%
Du sparer: 88,80
Utsolgt
SKU
05216-46

Hippo-Poppin' Piano Pal er en morsom musikalsk flodhest fra Bkids som passer til barn fra 12 mnd. og oppover. Med tre fargerike tangenter kan barnet utforske pianolyder, og fryde seg over de lysende tangentene. Musikkleken er formet som en fargeglad flodhest og har et hull på toppen hvor de fargerike ballene kan puttes. Musikk spilles når ballene treffer tangentene og etter hvert vil flodhestens munn åpnes og ballene vil trille ut. 

Inneholder:

  • Bkids flodhest musikkleke

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell004641
EAN0773554046410
MerkeBkids
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.