Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids putteleke - garasje med 3 biler, nøkler og former

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 187,-
På lager
SKU
04206-83
   

Bkids garasje er putteleken med tre biler, nøkler, ulike former og farger.

Putteleken fra Bkids er formet som en garasje og har hull til tre forskjellige former. I tillegg kommer leken med tre biler og 3 nøkler som passer i hver sin garasjedør. Praktisk lagring med håndtak slik at barnet enkelt kan ta den med overalt. Bilene kan også lekes med på egenhånd, og har frihjul slik at barnet kan skyve de rundt. 

Putteleker har flere utviklingsfordeler, som blant annet øye-hånd koordinasjon og finmotoriske ferdigheter. 

Inneholder:

  • Putte-garasje
  • 3 former
  • 3 biler
  • 3 nøkler

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell317020
EAN0773554170207
MerkeBkids
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.