Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bkids senso 3-i-1 lær-å-gå vogn med mange aktiviteter, lydeffekter, 4 melodier og lys

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 673,-
Medlemspris 575,-
På lager
SKU
79213
   

Bkids senso 3-i-1 Discovery Car er en aktivitetsleke og gåbil i ett som vokser sammen med babyen. Fra 6 mnd er barnet nysgjerrig og vil teste ut de forskjellige lydene, ta og føle på de ulike overflatene, og se på fargene og lysene. Når babyen blir eldre vil det reise seg, og kan støtte seg til gåbilen som hjelp.Når barnet er klar til å lære å gå, kan det finne trygghet i å ha et håndtak å holde i, og gåbilen kan rulle. 

  • 4 melodier og 16 lydeffekter
  • Lys, knapper og morsomme funksjoner

Inneholder:

  • Bkids senso 3-i-1 lær-å-gå vogn

Detaljer:

  • Mål: 64 x 44,5 x 18 cm
  • Batteribehov: 2 x AA (inkludert)
  • Anbefalt alder: 6 - 36 mnd
Produktdetaljer
Modell005216
EAN3021105052166
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.