Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids senso 3-i-1 Discovery Car - aktivitetsleke

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 673,-
På lager
SKU
79213
   

Bkids senso 3-i-1 Discovery Car er en aktivitetsleke og gåbil i ett som vokser med babyen. Fra 6 mnd er barnet nysgjerrig, og vil teste ut de forskjellige lydene, ta og føle på de ulike overflatene, og se på fargene og lysene. Når babyen blir eldre vil det reise seg, og kan støtte seg til gåbilen som hjelp.Når barnet er klar til å lære å gå, kan det finne trygghet i å ha et håndtak å holde i, og gåbilen kan rulle. 

  • Aktivitetsbilen har 4 melodier og 16 lydeffekter
  • Batterier er inkludert
  • Anbefalt alder: 6 - 36 mnd
Produktdetaljer
Model005216
EAN3021105052166
MerkeBkids
Alder1

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.