Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids stableringer - 5 fargerike ringer

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 96,-
Utsolgt
SKU
04206-90

Med stableringer fra Bkids kan babyen øve på øye-hånd-koordinasjonen ved å stable ringene på den røde stangen. Ringene kommer i forskjellige farger og størrelser og vil gi barnet mye moro. Med forskjellige teksturer og farger er denne leken perfekt stimuli for barnets sanser og finmotorikk.

Innhold:

  • Stablestang
  • 5 stableringer

Detaljer:

  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell073612
EAN3021105736127
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.