Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bkids Girfaffe Giant Stack 'n Drop - stabletårn med hammer og baller - 14 deler

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 183,-
Utsolgt
SKU
14007

Giraffe Giant Stack 'n Drop stableleken fra Bkids består av 10 fargerike kopper som kan stables til en høyde på 80 cm.

Med koppene kommer også to baller som dere kan slippe i toppen av tårnet for så å se de komme ut i bunnen. Når barnet er ferdig med å stable, kan koppene pakkes oppi hverandre for liten og praktisk lagring. Sett på lokket som har hull til ballene, og bruk hammeren til å slå de ned for bonus-lek. 

Et morsomt sett til barn fra 1 år og oppover som kombinerer stableglede og bankebrett, med masse farger for utforsking og sanseutvikling. I tillegg er både stabling og banking flott for å utvikle finmotorikk og øye-hånd koordinasjon. 

Inneholder:

  • 10 fargerike stablekopper
  • 2 baller
  • 1 hammer

Detaljer:

  • Mål tårn: ca. 80 cm
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell004702
EAN3021105047025
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.