Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Blindfolded Twister brettspill - det ultimate familiespillet

-20%

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

20%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 187,- Du sparer: 37,-
På lager
SKU
05195-247
   

Gjør deg klar for massevis av latter og moro! Spillet hvor du skal sette føttene og armene hvor spinneren velger har nå kommet med en ny vri. I dette Twister blinde spillet må spillerne føle seg frem til riktig felt på spillebrettet. En av spillerne spinner på spinneren og sier til spillerne med øyebind hvor de skal plassere fot eller arm. Spillerne må da føle seg frem på matten etter den riktige fargen som de på forhånd har fått vite har en spesifikk form.

Innhold:

  • Spillebrett
  • Spinner
  • 4 øyebind
  • Spillguide

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 eller flere
  • Alder: 8+
Produktdetaljer
ModellE1888
EAN5010993514083
MerkeHasbro Games

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Kjente merkevarer til vanvittig lave priser!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.