Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lekeglede

 1. Magic Tracks - bilbanen som lyser i mørket!

  Magic Tracks selvlysende bane

  Barn har mye leker, men ofte mister noen av disse sin popularitet ettersom nye trender tar over. Noen leker forblir interessante og underholdende mye lengre ettersom de fortsetter å engasjere, underholde og skape kreativitet - i alle fall for barna.

  Les mer »
 2. Puslespill er bra for hjernen

  Ravensburger puslespill 

  Gjennom årene har Ravensburger utviklet et bredt spekter av design og ideer som spenner fra barnas puslespill med trebiter -  til puslespill med mer enn 40 000 biter. Puslespillene fra Ravensburger har en historie helt tilbake til 1891.

  Les mer »
 3. Kom, så er vi superhelter!

  Slik utvikles barnet ditt av rolleleken:

  Leken er en magisk verden – men rolleleken er kanskje den mest grenseoverskridende. I rolleleken får barnet mulighet til å prøve ut hvordan det er å være en annen person, samtidig som det får muligheten til å utvikle empati og solidaritet.

  Micki Lundby dukkehus

  Baker. Storesøster. Astronaut eller noen som er kjempesint.
  Barnas rollespill er ofte intense, fantasirike – og foregår i fullt alvor. Noe som ikke er så rart, siden de utgjør en meget viktig del i barnets liv og utvikling.

  Les mer »
Page
Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.