Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Blowfish Blowup spill - norsk versjon

Hasbro Games - spillene som passer til hele familien og for enhver anledning!

Hasbro Games har spillene som passer for hele familien, barnespill, spill for barn og voksne, strategispill, spill som engasjerer på tvers av generasjoner, spill for voksne og mye mer. Det er nesten ikke noe som er så gøy som når barn og voksne samles rundt bordet for en spillekveld. Ta utfordringen og prøv noen av de morsomme, nyskapende, engasjerende, spennende eller klassiske spillene fra Hasbro spill.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
05195-249
   

Stikk hånden ned i fiskebollen å ta skatten. Men pass på! Hvis kulefisken blåser seg opp, er du ute! For å vinne må du være den eneste spilleren som ikke får fisken til å blåse seg opp! Klarer du å fiske opp noen av skattene uten at fisken blåser seg opp? Blowfish Blowup spill - norsk versjon er et kjempemorsomt spill for hele familien eller vennegjengen. Stikk hånden i bollen og spenningen begynner, hvem står igjen til sist?

Innhold:

  • Fisk
  • Fiskebolle
  • Skatter
  • Spillguide

Detaljer:

  • Antall spillere: 2 eller flere
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellE3255
EAN5010993560615
MerkeHasbro Games
Alder4, 5, 6, 7

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.