Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bosch 2 i 1 byggesett - bygg din egen racerbil

-34%

Bosch verktøy til barn

Med eget verktøy kan du hjelpe mamma og pappa med oppussingen, eller gjøre dine helt egne hobbyprosjekter. Lekeverktøyet fra Bosch ligner på ordentlig verktøy og kommer med lyder og funksjonalitet som minner om det du finner i garasjen eller på hobbyrommet hjemme - alt for å gjøre leken så spennende som mulig. Bosch leker er designet slik at det ligner på ordentlig verktøy eller andre husholdningprodukter, funksjonalitet og design gjør det nesten som ekte!

Kampanjepris 195,- Vår lavpris: 294,-
34%
Du sparer: 99,-
På lager
SKU
04218-23
   

Bygg din egen racerbil med Bosch 2 i 1 byggesettet. Settet inneholder 1 bil som du kan bygge på 2 forskjellige måter. Her kan du velge om du vil bygge den hvite bilen eller den blå bilen først, hvis du bare vil ha en hvit bil kan du enkelt ta av de blå delene. Det følger med en trådløs skrutrekker som kan rotere både til høyre og venstre, og som enkelt lar deg bygge bilene. Den lille trådløse skrutrekkeren ser "nesten" ut som storebroren og høres nesten sånn ut også. Den kan stramme og løsne skruene og til og med lyse opp skruehodet når du trykker på bryteren. Settet er laget barnesikkert slik at det er ingen skarpe kanter og skruene skrur sakte på plass. Dette settet passer supert for alle unge mekanikere. 

Inneholder:

  • 1 Bosch trådløs skrutrekker
  • 1 skrutrekker
  • 4 utskiftbare dekk 
  • Ekstra bilramme og tak
  • 3 utskiftbare sett med klistremerker

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AA/RO3 batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: Innholder 1 bil som kan bygges på 2 forskjellige måter.  

Produktdetaljer
Modell8630
EAN4009847086303
MerkeBosch
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.