Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bosch Service garasje - 5 etasjer og 2 kjøretøy - 66 cm høy

Bosch verktøy til barn

Med eget verktøy kan du hjelpe mamma og pappa med oppussingen, eller gjøre dine helt egne hobbyprosjekter. Lekeverktøyet fra Bosch ligner på ordentlig verktøy og kommer med lyder og funksjonalitet som minner om det du finner i garasjen eller på hobbyrommet hjemme - alt for å gjøre leken så spennende som mulig. Bosch leker er designet slik at det ligner på ordentlig verktøy eller andre husholdningprodukter, funksjonalitet og design gjør det nesten som ekte!

Vår lavpris: 643,-
På lager
SKU
04218-18
   

Bosch Service garasje er et 5-etasjes parkeringshus for alle småbilentusiaster. Garasjens 5 etasjer er koblet sammen med en gjennomsiktig blå vei, som går fra øverste etasje til underetasjen. Den blå veien er designet slik at både små og større biler kan kjøre nedover, og veien kan derfor dreies. På den ene siden er banen delt inn i to spor, slik at to småbiler kan kjøre nedover samtidig. Den andre siden passer sporet for større biler. Parkeringshuset har en heis som gjør at du kan flytte to biler samtidig fra øverste etasje og helt ned til underetasjen. For å bruke heisen vrir man Bosch - Service - skiltet på toppen av garasjen.

Hver etasje er fylt med parkeringsplasser. Startfeltet er i øverste etasje og målstreken er i underetasjen. Ved målstreken er det mulig for bilene å fylle på tanken med bensinpumpen eller vaske bilen.

Inneholder:

  • Parkeringshus med 5 etasjer 
  • Heis
  • Bensinpumpe og bilvask
  • 2 biler er inkludert

Detaljer:

  • Mål: 55 x 55 x 85 cm
  • Alder: Fra 3 år
Produktdetaljer
Modell2813
EAN4009847028136
MerkeBosch
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.