Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam Neptun-båt med vinsj - Penny-figur

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 278,-
På lager
SKU
24764-1
   

Brannmann Sam er raskt på pletten med den raske båten Neptun! Båten har påhengsmotor og vinsj med tau, og det henger to livbøyer på overbygget. Penny rykker ut, og kommer deg til unnsetning dersom ulykken er ute på havet.

Inneholder:

  • Brannmann Sam Neptun båt
  • Penny-figur
  • Tilbehør

Detaljer: 

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell109251047038
EAN4006592037888
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.