Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam brannredningssett - 4 utrykningskjøretøy og Brannmann Sam figur

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
12192-105
   

Utrykningssettet fra Brannmann Sam som består av fire utrykningskjøretøy gjør at du er forberedt på enhver nødsituasjon. Brannmann Sam og kollegene har virkelig hendene fulle i den rolige, lille byen Pontypandy. Det er så mange spennende opplevelser som venter heltene i denne populære barne-TV serien. Dette lekesettet passer til alle fans av den populære brannmannen. Settet består av 4 kjøretøy, de populære karakterene Jupoter, Mercury, Venus og Wallaby 2. Den medfølgende brannstasjonen i papp kan brukes som garasje og lar barna gjenskape eventyr fra serien. Og den viktigste karakteren, Brannmann Sam, følger med i settet.

  • 4 diecast kjøretøy
  • Brannstasjonen i papp kan brukes som garasje
  • Brannmann Sam figir følger med

Inneholder:

  • Utrykningskjøretøyene Jupiter, Mercury, Venus og Wallaby 2
  • Brannmann Sam figur
  • Brannstasjon i papp

Detaljer:

  • Skala: 1: 64
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203093007038
EAN4006333059537
MerkeBrannmann Sam
Alder3, 4, 5, 6

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.