Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam vannpistol - brannslokningspumpe

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
51%
Vår lavpris: 197,- Kampanjepris 96,-
På lager
SKU
04205-68
   

Denne vannkanonen er inspirert av Brannmann Sam, og du kan nå leve deg inn i spennende rollespill der du er på redningsoppdrag med den kjente brannmannen. Fyll beholderen med vann og pump for å slukke brannen. Vannkanonen har et godt håndtak og når du har pumpet kan du dra i hendelen for å sprute ut vannet. Akkurat som en ekte brannmann med brannslangene sine.

Detaljer:

  • Kan skyte vann opp til 25 meter langt
  • Mål: L32 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model109251746038
EAN4052351007227
MerkeBrannmann Sam
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.