Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam brannstasjon med helikopter

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 386,-
På lager
SKU
24755
   

Brannmann Sam kalles ut på oppdrag, og du blir med. Denne brannstasjonen i to etasjer har både garasje og helikopterdekk. La helikopteret lande på dekket, eller la bilene kjøre opp på plassen via rampen. Porten kan åpnes og lukkes, og det er plass til die-cast kjøretøy. Helikopteret er inkludert, og brannstasjonen er dimensjonert for die-cast kjøretøy. 

Settet inneholder:

  • Brannstasjon
  • Helikopter
Detaljer:
  • Mål: 43 x 38 x 10 cm 
  • Anbefalt alder: 3+
Merk: brannbilen på bildene følger ikke med!
Produktdetaljer
Model203099623038
EAN4006333041006
MerkeBrannmann Sam
Alder3, 4, 5, 6

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.