Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam helikopter med pilot - lys og lyd - 28 cm

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
24754
   

Redningen er aldri langt unna med dette Wallaby helikopteret fra Brannmann Sam. Helikopteret har lys og lyd for den opptimale Brannmann Sam opplevelsen. Det følger også med en figur av piloten Tom. Det medfølger en bøtte, redningsstropp og en redningsbåre, slik at man kan heise ting om bord i helikopteret.

Inneholder:

  • Brannmann Sam Wallaby helikopter
  • Tom-figur
  • Bøtte, redningsstropp og båre

Detaljer:

  • Mål: 15 x 28 x 18 cm
  • Batteribehov: 3 x 1,5V (følger ikke med)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell109251087038
EAN4006592058258
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.