Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam kostyme 3-4 år - jakke, bukse og maske

-51%

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Kampanjepris 145,- Vår lavpris: 295,-
51%
Du sparer: 150,-
På lager
SKU
09218-48
   

Kle deg ut som den heltemodige brannmannen Sam med dette kostymet. Kostymet er perfekt til karneval eller lek. Kle deg i denne stilige uniform-drakten i de kjente fargene blå og gul. Kostymet passer til barn i alderen 3-4 år og med settet følger det med en jakke, bukse og maske.

Inneholder:

  • Brannmann Sam kostyme med jakke og bukse
  • Maske

Detaljer:

  • Alder: 3-4 år
  • Materialet: 100% polyester

Merk: sko følger ikke med

Produktdetaljer
Modell14596.3-4
EAN8026196145969
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.