Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam aktivitetsbok - lær å skrive - fra 5-9 år

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 68,-
Få igjen på lager
SKU
08202-44
   

I denne boken lærer barna å skrive med Brannmann Sam. Det er skriv og visk ut papir i boken slik at barna kan øve igjen og og igjen ved bruk av filtpenn. I tillegg er det med plakat og klistremerker. Det følger en filtpenn med boken.

Inneholder:

  • Brannmann Sam aktivitetsbok
  • Filtpenn

Detaljer:

  • Mål: A4-format
  • Antall sider: 28
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellS0209
EAN9788278885222
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.