Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam figursett - Politibil med figur og tilbehør - med lys og lyd

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
05216-37
   

Brannmann Sam trenger forsterkninger! Politikonstabel Malcolm arbeider alltid hardt på sine patruljer gjennom Pontypandy i sin politibil. Den 19 cm lange bilen er basert på originalen fra Tv-serien om Brannmann Sam og har blå og gule detaljer og lys- og lydeffekter. Bilens dører kan åpnes og lukkes.

Dette figursettet vil garantert holde den lille underholdt. I tillegg til politibil inkluderer settet også en politikonstabel-figur som kan plasseres i bilen når det er klar for patruljer. I bilens bagasjerom er det plass til alt tilbehøret. Det følger med et utvalg trafikktilbehør for ekstra lek og innlevelse. Passer for barn fra 3 år og oppover.

Inneholder:

  • 1 politibil
  • 1 Malcolm-figur
  • 1 trafikklys
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål bil: ca. 19 cm (L)
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell109251096SDN
EAN4006592066291
MerkeBrannmann Sam
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.