Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brannmann Sam - Ponty Pandy lekesett med heis og mange gøyale aktiviteter

Brannmann Sam leker - alle barns brannhelt

Gjennom den animerte serien Brannmann Sam blir du kjente med innbyggerne i den lille byen Pontypandy, og brannmann Sam og vennene hans. Bli med Brannmann Sam på oppdrag, slukk brannen og spill ut scener fra som du kjenner fra barneTV-serien. Blant lekene fra Brannmann Sam finner du kjøretøy, figurer, figursett, utkledning, helikopter, brannstasjon og mye mer. Brannmann Sam er alle barns brannhelt, og gjennom serien på barne-TV lærer barna om farene ved brann, situasjoner der brann kan oppstå, og hvordan innbyggerne og brannmennene i Pontypandy løser disse.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 497,-
På lager
SKU
06195-57
   

Med dette Brannmann Sam – Ponty Pandy lekesettet venter en hel verden med spenning og eventyr. Lekesettet kommer i en koffert og kan enkelt lukkes sammen og fraktes med hvor enn du måtte ønske. Lekekofferten består av to nivåer. Det ene nivået er i fjellsiden av Ponty Pandy og inneholder en heis, en roterende plattform, en renne for rullestein og en bilbane ned til neste nivå. Dette nivået befinner seg ved brannstasjonen i Ponty Pandy og området rundt. Brannstasjonen har to garasjeporter hvor du kan parkere brannbilen, vannutløp, bøttesnor opp mot fjellsiden og mye mer.

Med dette morsomme lekesettet kan du drømme deg inn i Brannmann Sams verden og ulike brann-redningsoppdrag.

Innhold:

  • Koffert med Ponty Pandy verden
  • Brannbilen Venus
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: L44 x B39,5 x H30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203095002038
EAN4006333053214
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.