Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bright Starts Roam About lekematte med 2 leker inkludert - 150x99 cm

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
07222-9
   

Strekk ut og slå deg løs på Bright Starts Roam About lekematten. Denne myke matten måler rundt 150x99 cm som gir babyen masse plass til å ligge, strekke og vokse på. Med søtt jungeltema kan dere studere teppets dyremotiv - med skilpadde, fugler, ape og sjiraff. Det følger dessuten med 2 leker til din baby.

Gi babyen en myk sted å leke og utforske, sammen og alene - matten er stor nok til for eksempel søsken. Når matten ikke er i bruk pakkes den enkelt sammen til oppbevaring.

Inneholder:

  • Bright Starts lekematte
  • 2 babyleker

Detaljer:

  • Mål matte: ca. 150 x 99 cm
  • Mål eske: ca. 21 x 6 x 16 cm
  • Alder: fra 0 mnd.
  • Kan vaskes i vaskemaskin
Produktdetaljer
ModellBS-12623
EAN074451126237
MerkeBright Starts
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.