Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Brannbil med lys og lyd - 30383

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 198,-
Få igjen på lager
SKU
23411
   

Klassisk leketøy fra BRIO til små barn. Ambulansen har myke plastdekk, lys og lyd-funksjon, brannslangen kan trekkes ut, stigene kan settes sammen, og det følger med to figurer i tre.

  • Batterier følger med.
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell30383
EAN7312350303834
MerkeBRIO
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.