Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO Builder Volvo anleggsmaskiner 34597 - hjullaster, gravemaskin og lastebil med realistiske funksjoner og lys

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 1 097,-
Utsolgt
SKU
08227-5

Bruk det brukervennlige verktøyet til å bygge 3 ikoniske anleggsmaskiner fra Volvo med BRIO Builder 34597! Hjullasteren, gravemaskinen og lastebilen har realistiske funksjoner og batteridrevne lys.

Etter du har bygget de stilige kjøretøyene etter monteringsanvisningen kan du kjøre de rundt på byggeplassen din og utforske alle de morsomme funksjonene til hver maskin. Gravemaskinen har en bevegelig gravearm som kan både heves og senkes, og lasteplanet på lastebilen kan tippes for mer realistisk lek. Slå på lysene for å signalisere til andre at her jobbes det!

Du kan også la fantasien blomstre og kombinere flere av delene fra de ulike maskinene til en megastor anleggsmaskin. Hvordan blir din kreative og stilige flerbruksmaskin seende ut? Utforsk alle aspektene ved konstruksjonslek med disse robuste maskinlekene.

BRIO Builder-byggelekene fremmer en åpen lek som stimulerer logisk tenking og problemløsningsevner mens du finner konstruksjonsløsninger. Byggesettet passer til barn fra 3-årsalderen og oppover, og er laget i henhold til BRIOs høye kvalitetsstandarder ved hjelp av høykvalitets plast og FSC-sertifisert europeisk bøketre. 

Inneholder:

  • Verktøy
  • Skruer og muttere
  • Byggedeler
  • 2 skuffer

Detaljer:

  • Antall deler: 213
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell34597
EAN7312350345971
MerkeBRIO
34597 Brio Builder verktøy til maskinbygging 34597 Brio Builder verktøy til maskinbygging

Brukervennlig verktøy

Alt nødvendig verktøy til byggingen følger med. Utstyret er barnevennlig og gripevennlig.

34597 BRIO builder byggesett for barn 34597 BRIO builder byggesett for barn

Sett sammen maskinene

Bruk det medfølgende verktøyet for å bygge de ulike anleggsmaskinene.

34957 byggesett fra bio builder med anleggsmaskiner 34957 byggesett fra bio builder med anleggsmaskiner

Spennende funksjoner

De forskjellige anleggsmaskinene har ulike og bevegelige funksjoner for kreativ lek.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.