Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Draleke i tre - humle 30165

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 215,-
På lager
SKU
04205-08
   

Denne humlen er av den snille og milde typen. Trekk den med til lyden av en summende humle. En draleke som vil gjøre alt for å holde tritt med tempoet ditt, jo raskere du går, jo raskere flyr vingene.

Leken oppmuntrer barna til å utvikle sine motoriske ferdigheter, nysgjerrighet og øye- hånd koordinering.

Inneholder:

  • 1 BRIO draleke - humle

Detaljer:

  • Mål: 11,5 x 18 x 9,5 cm (LxBxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30165
EAN7312350301656
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.