Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Builder byggesett med 135 deler 34587

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 317,-
På lager
SKU
5087
   

Design og bygg dine egne konstruksjoner! Med de ulike komponentene og verktøyet kan du bygge nesten alt du bestemmer deg for. En morsom måte å trene opp øyne- og håndkoordinasjonen samt den kreative tankemåten. Dette Brio Builder settet inkluderer byggedeler, skruer, muttere, en hammer og en skrutrekker.

Design, bygg og bygg på ny, igjen og igjen. Perfekt byggesett for å teste tankegangen til små byggeentusiaster. Dette Brio Builder-settet har alt man trenger av komponenter for å bygge nærmest hva som helst. Med 135 deler inkludert verktøy som er lett for små barn å bruke, samt flere tre- og plastdeler til å basere konstruksjonene rundt.

Inneholder:

  • Byggedeler i plast og tre
  • Verktøy
  • Skruer, muttere og spiker
  • Spesialtilbehør 

Detaljer:

  • Mål: 31 x 20 x 9 cm (LxHxD)
  • Materiale: plast, tre
  • Alder: fra 3 år

Med Brio Builder får barn både fysiske og mentale utfordringer som gir lærdom på en minnesverdig og morsom måte. Når barna bygger seg nye leker øves finmotorikken og øye-hånd koordinasjon. Bruk fantasien, problem-løsningsferdigheter og logisk tankegang til å lage noe spennende som man vil huske lenge.

Produktdetaljer
Modell34587
EAN7312350345872
MerkeBRIO

Verktøy

Det man trenger for å bygge nesten hva som helst.

136 deler

Byggedeler i tre og plast, verktøy, skruer, muttere og mer.

Spesialdeler

Bygg tøffe kjøretøy med blant annet hjul, deksel og krok.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.