Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Country Life togbanesett i tre - 33516

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 894,-
Utsolgt
SKU
21696

BRIO country life er et stort lekesett hvor du kan oppleve livet på landet. Settet kan kombineres med andre sett eller tilbehør fra BRIO. Settet består blant annet av togsett med vogner, figurer, traktor, bom, signalskinner, trær, dyr og mye annet.

  • 79 deler totalt i pakken
  • Mål: 124 x 68,8 cm ferdig oppslått
  • Alder: fra 3 år

Gjør et kupp på dette togbanesettet i tre fra BRIO.

Produktdetaljer
Modell33516
EAN7312350335163
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.