Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Trekk-ildflue 30255 - Draleke i tre med lys og lyd

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 241,-
Få igjen på lager
SKU
04205-21
   

Trekk denne vennlige ildfluen over gulvet, og den vil komme til liv med blinkende lys, summende lyder og søte, vaklende antennebevegelser. De morsomme effekter oppmuntrer og engasjerer barn til å fortsette å lære å gå.

Ildfluen har en snor til å dra i og oppmuntrer ditt barn til å utvikle motoriske ferdigheter, øye- hånd koordinasjon og fantasifull lek. La barnet dytte ildfluen foran seg i krabbestadiet og la den bli en oppmuntrende faktor når han/hun videre skal ta sine første steg. Kjempemorsomt!

Inneholder:

  • BRIO draleke - ildflue

Detaljer:

  • Mål: 11 x 10 x 11 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30255
EAN7312350302554
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.