Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO And trekkeleke i tre 30323

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 262,-
På lager
SKU
04205-10
   

Det er ikke bare i badekaret barna kan leke med ender. Denne anden i tre har fire hjul og en snor til å dra i. Anden oppmuntrer ditt barn til å utvikle motoriske ferdigheter, øye- hånd koordinasjon og fantasifull lek.

La barnet dytte anden foran seg i krabbestadiet og la den bli en oppmuntrende faktor når han/hun videre skal ta sine første steg. Anden har en snor og ditt barn kan dra den med seg på utallige eventyr. Når anden dras fremover beveger den på hode og vingene, slik at man hører at den følger etter.

Inneholder:

  • 1 BRIO draleke - And

Detaljer:

  • Mål: 17 x 8,5 x 14 cm (LxBxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30323
EAN7312350303230
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.