Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BRIO Draleke i tre - maur med egg 30367

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 223,-
Få igjen på lager
SKU
04205-11
   

Denne hardtarbeidende BRIO-mauren kan bli ditt barns beste turvenn. Mauren er laget i tre, den har fire hjul og en praktisk snor til å dra i. Mauren oppmuntrer ditt barn til å utvikle motoriske ferdigheter, øye- hånd koordinasjon og fantasifull lek.

La barnet dytte mauren foran seg i krabbestadiet og la den bli en oppmuntrende faktor når han/hun videre skal ta sine første steg. Mauren har også et knallgult egg på ryggen. Egget kan tas av og på og når mauren dras fremover roterer egget og hodet og rompen beveger seg. Kjempemorsomt!

Inneholder:

  • 1 BRIO draleke - maur
  • 1 egg

Detaljer:

  • Mål: 21 x 7,5 x 13 cm (LxBxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell30367
EAN7312350303674
MerkeBRIO
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.