Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Farm tog lekesett - 30267

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 244,-
Utsolgt
SKU
19095

Kjør ditt grønne BRIO tog ut på landet og hent en ku som kan stå i vognen. Hopp ned fra toget og hjelp kua ned. Og så av gårde igjen for å hente en ny last.

  • Mål: 26x7x12 cm (BxDxL)
  • Alder: fra 18 mnd

Morsomme babyleker ifra BRIO.

Produktdetaljer
Modell30267
EAN7312350302677
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.