Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Giraff Trekkleke 30200

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 211,-
På lager
SKU
3569
   

Se denne fantastisk flotte trekkleken fra BRIO. En treleke i klassisk BRIO design. En draleke som oppmuntrer til barnets første skritt. Giraffen følger med og beveger hode når man drar i det gule snøret.

En morsom giraff for de minste som er enkel og ta med seg i veska.

  • Sjiraffen er 10x20 cm i mål
  • Produsert i tre
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30200
EAN7312350302004
MerkeBRIO
Alder0-2
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.