Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Hest og rytter 33793

-41%

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

41%
Kampanjepris 65,- Vår lavpris: 110,- Du sparer: 45,-
På lager
SKU
12452
   

Denne hesten og rytteren er klar for å konkurrere. Jentefiguren, med en helt ny flette, kan settes på hesten. Det stilige hestedekkenet kan brukes når ingen rir på hesten – virkelig et stilfullt par.

Produktdetaljer
Modell33793
EAN7312350337938
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.