Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO sett med hest og hindre

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 225,-
Få igjen på lager
SKU
11056
   

Det er hesteshow i byen! Design din egen hinderbane komplett med trehindre, hester, ryttere, tribuner og publikum – til og med en hestehenger.

La showet starte!

  • Inneholder 25 deler
  • Passer for barn fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33796
EAN7312350337969
MerkeBRIO

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.