Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Hestetrener 33795

-40%

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

40%
Kampanjepris 75,- Vår lavpris: 124,- Du sparer: 49,-
Få igjen på lager
SKU
12454
   

Nå kan du trene på hopp med hestne med dette settet fra BRIO. Rytteren kan sitte på hestens rygg mens den grasiøst flyr over hinderet med løse trebommer.  Dekkenet til hesten kan tas av slik at rytteren får plass.

Innhold:

  • 1 hest
  • 1 rytter
  • 2 hindre
  • 1 dekken til hesten

Nu kan du träna hästhoppning med denna häst och ryttare från BRIO! Ryttaren kan sitta på hästens rygg medan den graciöst flyger över hindret med lösa träbommar eller så kan den stå på sidan av och löshoppa hästen. 

Produktdetaljer
Modell33795
EAN7312350337952
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.