Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Builder kreativt byggesett i 270 deler 34589

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
7124
   

Et hus, et romskip eller en robot? Hva vil du lage? Dette er det ultimate, kreative byggesettet med verktøy og nye deler som inspirerer til byggelek. Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan lage! 

Design, bygg og bygg på ny, igjen og igjen. Perfekt byggesett for å teste tankegangen til små og større bygge-entusiaster. Dette Brio Builder-settet har flere komponenter man kan trenge og ønske seg for å bygge nærmest hva som helst. Med 270 deler inkludert verktøy som er lett for små barn å bruke, samt flere tre- og plastdeler til å basere konstruksjonene rundt. Alle detaljer i tre kommer fra FSC-sertifisert tre.

Inneholder:

  • Byggedeler
  • Verktøy
  • Skruer, muttere, spiker
  • Spesialdeler

Detaljer:

  • Mål: 56 x 40 x 9 cm (LxHxD)
  • Alder: fra 3 år

Med Brio Builder får barn både fysiske og mentale utfordringer som gir lærdom på en minnesverdig og morsom måte. Når barna bygger seg nye leker øves finmotorikken og øye-hånd koordinasjon. Bruk fantasien, problem-løsningsferdigheter og logisk tankegang til å lage noe spennende som man vil huske lenge

Produktdetaljer
Modell34589
EAN7312350345896
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.