Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Builder 34589 - byggesett 270 deler

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 593,-
Utsolgt
SKU
7124

Et hus, et romskip eller en robot? Hva vil du lage? Dette er det ultimate, kreative byggesettet med verktøy og nye deler som inspirerer til byggelek.Det er kun fantasien som setter grenser for hva du kan lage!

Alle detaljer i tre kommer fra FSC-sertifisert tre.

  • Fra 3 år
  • BRIO Builder 34589 inneholder hele 270 deler
Produktdetaljer
Modell34589
EAN7312350345896
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.