Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Labyrint aktivitetsbrett 34034 - ekstra brett til BRIO Labyrint-spill

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 155,-
På lager
SKU
05195-223
   

BRIOs nye labyrint aktivitetsbrett er et spill utviklet for å utfordre små barns ferdigheter ved å ta BRIO labyrintspill til et nytt nivå. Plasser aktivitetsplaten direkte på labyrintspillet og det er klart. Spillet krever konsentrasjon og nøyaktighet for å styre ballen langs sporet. Når du kommer til enden av labyrinten ringer klokken som en belønning. Utfordre hele familien å se hvem som klarer det raskest.

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell34034
EAN7312350340341
MerkeBRIO
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.