Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Labyrint reisespill 34100

-23%

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

23%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 196,- Du sparer: 46,-
På lager
SKU
04205-19
   

Generasjoner av barn har vokst opp og kjempet mot BRIO-labyrinten. Nå introduserer vi den geniale reiseversjonen av labyrinten. Et leketøy som gjør reisen til en lek.

Reiselabyrinten er vendbar og fullstendig forseglet. Ingen flere tapte kuler, bare et utmerket BRIO-leketøy.

Detaljer:

  • Mål: L23 x B17,5 x H4 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell34100
EAN7312350341003
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.