Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO My Home Town Lastebil med last - 30373

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 224,-
På lager
SKU
20910
   

Skal vi leke? Den perfekte størrelsen, de myke plasthjulene og lasteplanet som kan tippes, er uimotståelige for små fingre. Sett føreren i lastebilen, last opp og kjør til bondegården.

BRIO My Home Town lastebil med last og figur er, i likhet med alle treleker fra BRIO laget i tre fra FSC-sertifiserte skoger.

Inneholder:

  • 1 Lastebil med last
  • 1 figur

Detaljer:

  • Mål: 14,7 x 10 cm (BxH)
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 18 mnd.

Hva vil du bli når du blir stor? My Home Town fra BRIO består av lekefigurer som lar deg prøve ut forskjellige karrierer. Lek yrkessjåfør med lastebil, eller lat som at du er politikonstabel med politimotorsykkel. Det eneste du trenger e lekefigurene i My Home Town og din fantasi.

Produktdetaljer
Modell30373
EAN7312350303735
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.