Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO lokomotiv trekkeleke 30304

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 187,-
På lager
SKU
3563
   

Se dette morsomme svarte trekkleke lokmotivet fra BRIO. Dette er en helt ny modell og er morsom og leke med for de aller minste.

  • Passer for barn over 1 år.
  • OUTLET tilbud - sterkt redusert pris i forhold til markedspris
Produktdetaljer
Modell30304
EAN7312350303049
MerkeBRIO

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.