Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO magnetiske klosser 30123

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
5045
   

BRIO magnetiske klosser består av 6 treklosser og 2 baller som kan stables og settes sammen - alt dette ved hjelp av de innebygde magnetene. De magnetiske byggeklossene fra BRIO gjør det enkelt å bygge for selv de minste barna, og de er en fin introduksjon for mer avanserte byggesett i tre som barna vil leke med når de blir større.

Inneholder:

  • 8 magnetiske klosser

Detaljer:

  • Mål eske: 14 x 14 x 8 cm
  • Antall deler: 8
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30123
EAN7312350301236
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.