Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Metrotog med lyd og lys - 33867

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
23426
   

Inspirert av Londons subway kommer dette togsettet med oppdaterte farger og design. Settet består av et lokomotiv med lyd- og lyseffekter som aktiveres ved leke, to vogner med skyvetak og en figur.

Metrotoget passer til ditt BRIO togsett.

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33867
EAN7312350338676
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.